...::Techno Land TR'ye Hoşgeldiniz::...

Teknoloji ve Bilişim Hayranlarının Sitesine Hoş Geldiniz.Teknolojinin Geliştiği Bu Çağda Tekno Gençliği Geliştirmek İçin Elele

Amacımız:

Teknolojinin Getirdiği Yenilikleri Sunmak ve Gençlere Eğlenceli Bir Mekan Oluşturmak

Sizden Tek İsteğimiz Bizi Yer İmlerinize Eklemeniz

Lütfen Yorum Yazmayı Unutmayın!!


http://pic1.resimupload.com/r10/resim_602081850.gif

Vodafone’dan çiftçiye teknoloji desteği

Gönderen Utkuhan Gül 5 Aralık 2009 Cumartesi


“Vodafone Çiftçi Kulübü” projesinin tanıtımı için düzenlenen toplantıya Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ve çiftçiler katıldı.

Vodafone’dan çiftçiye teknoloji desteği
Vodafone, kurduğu Vodafone Çiftçi kulübüyle çiftçilere teknoloji desteği verecek. Tarım sektörünün Türkiye’de stratejik bir sektör olduğunu ve Vodafone Türkiye olarak çalışmalarında özellikle tarım konusuna öncelik vermeyi kararlaştırdıklarını ifade eden Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, “Hedefimiz, telekomünikasyon teknolojilerini tarımın hizmetine sunarak ülkemizde tarım sektörünün daha da güçlenmesine destek olabilmek” dedi. Bu kapsamda çiftçilere Tarım Bakanlığının ve ilgili kurumların uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılacak, çiftçilere ürün ve hava durumu ile de bilgiler verilecek. Çiftçiye Case IH marka traktör alımında da yüzde 5 indirim uygulanacak. Çiftçilere sulama ile ilgili eğitim verilecek. Çiftçiliğin profesyonel bir sanat olduğunu söyleyen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ise, “Tarımda bilgi ve teknoloji çok daha yoğun bir şekilde kullanılacak. Üretimin daha etkin, verimli ve profesyonelce yapılabilmesi için bu tür projelere ihtiyaç duyuluyor” dedi.

0 yorum

Yorum Gönder

Emeğe Saygı İçin Yorumlarını Bekliyoruz!!!

Bookmark and Share