...::Techno Land TR'ye Hoşgeldiniz::...

Teknoloji ve Bilişim Hayranlarının Sitesine Hoş Geldiniz.Teknolojinin Geliştiği Bu Çağda Tekno Gençliği Geliştirmek İçin Elele

Amacımız:

Teknolojinin Getirdiği Yenilikleri Sunmak ve Gençlere Eğlenceli Bir Mekan Oluşturmak

Sizden Tek İsteğimiz Bizi Yer İmlerinize Eklemeniz

Lütfen Yorum Yazmayı Unutmayın!!


http://pic1.resimupload.com/r10/resim_602081850.gif

Teknolojinin kalbi CeBİT'te atacakAvrasya'nın en büyük dijital ve teknoloji platformu olan CeBİT Bilişim Eurasia 7-11 Ekim tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


CeBIT Bilişim Eurasia’da bu yıl Anadolu ön plana çıkıyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yapacağı CeBIT’te Anadolu’nun çeşitli kentlerinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticileri özel olarak ağırlanıyor. Fuara yerli ve yabancı yaklaşık bin firmanın katılması bekleniyor.

CeBİT'te bu yıl ‘İş Dünyası’, ‘Dijital Yaşam’ ve ‘Tüketici Elektroniği’ olmak üzere 3 ana bölümde toplanacak. Fuarda ‘İş ve Kariyer’, ‘Yazılım’, ‘eSağlık’, ‘TeknoKent’, ‘Kamu Sektörü’ ve ‘Sosyal Sorumluluk’ gibi tematik bölümler ile ‘Uzaktan Öğrenme’, ‘Telekom’, ‘eSağlık’ ve ‘Webciety’ gibi forum alanları yer alacak. Kriz nedeniyle bazı firmalar fuara katılmamak yerine daha küçük standları tercih ederken, CeBIT Bilişim Eurasia giriş ücreti de 2008’de olduğu gibi normal 20, öğrenci 10 lira olarak belirlendi.

Son yıllarda e-devlet ve e-belediye hizmetlerinin hızlı bir şekilde artmasının fuarda "Kamu Sektörü" bölümüne olan ilgiyi de artırması bekleniyor. Başbakanlık başta olmak üzere birçok bakanlık ve belediye, AK Parti başta olmak üzere bazı siyasi partiler bu bölümde hazır bulunacak.

AK PARTİ FUARA HAZIR

AK Parti bu yıl standını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile açacak. Açılışa Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

Standda AK Parti İletişim Merkezi, Özürlüler Koordinasyon Merkezi ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi'nin işleyiş sistemi ile ilgili bilgiler verilecek. Fuar boyunca her gün iki milletvekili de vatandaşların sorularını cevaplamak için standda hazır bekleyecek. Aynı zamanda gelen ziyaretçilere Satır Satır Özürlülüler Kanunu ve AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi El Kitabı dağıtılacak.

0 yorum

Yorum Gönder

Emeğe Saygı İçin Yorumlarını Bekliyoruz!!!

Bookmark and Share